Detector

De Reconeyez Detector is een geavanceerde beveiligingssensor die gebruik maakt van draadloze mesh-technologie en AI-gestuurde detectie. Deze detector biedt betrouwbare bescherming voor een breed scala aan toepassingen, van bouwplaatsen en industriële complexen tot natuurgebieden en evenementen.

Extra informatie

Maximale detectie bereik

35 meter

Detectiehoek

90°

Communicatie technologie

Mesh-netwerk

Bereik (Mesh)

500 meter

Energievoorziening

Batterij en zonne-energie

Batterijlevensduur

tot 400 dagen of 50.000 acties

Bedrijfstemperatuur

-40°C tot 60°C

Weerbestendigheid

IPX7 (Waterbestendig)

Afmetingen

85x120x100mm

Gewicht (incl. batterij)

700 gram

Materiaal

UV-bestendig kunststof

Beschrijving

De Reconeyez Detector biedt betrouwbare detectie dankzij geavanceerde AI-algoritmen die nauwkeurig onderscheid maken tussen echte bedreigingen en valse alarmen, wat zorgt voor een efficiënte beveiliging. Met zijn draadloze mesh-technologie biedt de detector een uitgebreid bereik tot 500 meter tussen apparaten zonder constante stroomvoorziening. De energie-efficiëntie wordt verhoogd door opties voor batterij- en zonne-energie, waardoor de detector autonoom kan werken zonder stroomvoorziening. Ontworpen om te presteren in extreme omgevingen, van koude winters tot hete zomers, beschikt de detector over een weerbestendige behuizing. Bovendien is hij snel en eenvoudig te installeren met automatische software-updates en cloud-gebaseerde beheeropties.

De Reconeyez Detector is ook beschikbaar in verschillende varianten, waaronder de NPR (Kentekenherkenning) en de Corridor versie.

De Reconeyez NPR Detector is speciaal ontworpen voor locaties waar nauwkeurige voertuigherkenning essentieel is, door geavanceerde nummerplaatherkenningstechnologie te combineren met de betrouwbaarheid en robuustheid van Reconeyez. De NPR detectoren zijn beschikbaar in twee varianten: 8mm voor afstanden tussen 6 en 12 meter, en 12mm voor afstanden tussen 9 en 18 meter.

De Reconeyez Corridor Detector is ideaal voor de beveiliging van smalle doorgangen en gangen, door geavanceerde bewegingsdetectie te combineren met de betrouwbaarheid van Reconeyez, perfect voor het monitoren van specifieke, smalle gebieden waar traditionele detectiesystemen moeite mee hebben.