Onderhoud en inspectie

Bij RMEtech horen we het wekelijks van onze klanten. Wie éénmaal over intelligente camera’s beschikt, kan het systeem niet meer missen. Daarom regelen we dat je camera’s altijd optimaal functioneren. Dag en nacht. In de winter en in de zomer. Na de installatie kunnen onze specialisten je systeem sowieso op afstand blijven monitoren. Waar nodig, grijpen ze meteen in. Een geruststellende gedachte.

Zeer laag storingspercentage

Storingen oplossen kan altijd, maar onze aanpak is vooral gericht op het voorkomen van storingen. De combinatie van camera’s van A-merken, een slimme en kwalitatieve infrastructuur en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn een garantie voor een zeer laag storingspercentage.

Onderhoudsprogramma

Ook na de installatie van het camerasysteem kun je op RMEtech rekenen. Het gewenste serviceniveau stemmen we in overleg vast. Een onderhoudsprogramma en inspecties zijn mogelijk, maar geen verplichting. Ons onderhoudsprogramma omvat onder meer het controleren van de bekabeling, het updaten van firmware en software, en het testen van de camera’s op functionaliteit.

Intercom-Appartementen-1

Vervangende camera

Een defecte camera? Een (tijdelijke) oplossing is snel gevonden, want bij RMEtech hebben we altijd camera’s van verschillende merken op voorraad. Daardoor is de detectie snel weer op het gewenste niveau.

Inspectie camerasysteem

Naast ons onderhoudsprogramma bieden we ook inspecties aan. Daarbij gaat het zowel om systemen die we in het verleden zelf hebben aangelegd als camerasystemen van andere leveranciers. Onze inspecties omvatten het controleren van de camera’s, het analyseren van de beelden en het identificeren van gebieden waar extra beveiliging nodig kan zijn. Met onze inspecties ben je er zeker van dat je beveiligingssysteem volledig up-to-date is.

Dé cameraspecialist van Nederland

Wil je jouw camerasysteem laten inspecteren of onderhouden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuw systeem met intelligente camera’s? RMEtech, dé cameraspecialist van Nederland, helpt je graag. Neem contact op en vraag onze cameracheck dienst aan.