Detectie mogelijkheden

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Bij een camerasysteem denk je waarschijnlijk meteen aan inbrekers. Maar wist je dat intelligente camera’s nog honderden andere detectie mogelijkheden hebben? Camerasystemen van RMEtech kom je bijvoorbeeld tegen bij productiebedrijven, in agrarische stallen, bij evenementen, in de ouderenzorg en ga zo maar door.

Kunstmatige intelligentie

Slimme camera systemen maken gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning. We programmeren de camera’s vooraf en zodra er vervolgens afwijkend gedrag wordt geconstateerd, slaat het systeem alarm. Beelden kun je realtime of achteraf bekijken, eenvoudig via je telefoon, tablet of pc. Volledig ontzorgd worden? Laat meldingen automatisch doorsturen naar de meldkamer.

Kunstmatige Intelligentie Camera

Lijndetectie en regiodetectie

Camera’s voor lijndetectie en regiodetectie zetten we onder meer geregeld in bij bedrijven. Ze geven automatisch een signaal als een mens of voertuig een bepaalde grens passeert.
Meer informatie

Branddetectie en rookdetectie

Als iedere seconde telt, maken intelligente branddetectie en rookdetectie camera’s het verschil. Ze zijn een waardevolle aanvulling op traditionele brandmeldsystemen.
Meer informatie

Ouderenzorg bewaking

Intelligente camera’s houden ook in de ouderenzorg steeds vaker een oogje in het zeil. Ze dragen bij aan de veiligheid en het welzijn van de bewoners en zijn een nuttig hulpmiddel voor zorgverleners.
Meer informatie

Buurtbewaking en omgevingsbewaking

Afwijkend gedrag? Verdachte situaties? Samenscholing? Intelligente videocamera’s spelen een belangrijke rol bij buurtbewaking en omgevingsbewaking.
Meer informatie

AVG-proof bewaking

Bij alle detectie mogelijkheden is de bescherming van persoonsgegevens een belangrijk aandachtspunt. Bij RMEtech werken we met de nieuwste systemen die voldoen aan alle Europese richtlijnen. Daardoor is er altijd sprake van AVG-proof bewaking.
Meer informatie

Ouderenzorg Bewaking

Nieuw camerasysteem of bestaand systeem?

Bij een nieuw camerasysteem kun je alle kanten op qua detectie mogelijkheden. Minder bekend is dat ook een bestaand systeem volop mogelijkheden biedt. Met AI software maken we bestaande systemen slim, waardoor je meestal niet hoeft te investeren in nieuwe camera’s. Na een update profiteer je direct van alle nieuwe mogelijkheden.

Meer weten over de vele mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.