Nieuw Camerasysteem Aanschaffen

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Bij een nieuw camerasysteem aanschaffen komen er veel vragen op je af. Welke detectiemogelijkheden zijn gewenst? Welke eisen stel je aan beeldkwaliteit? Welk cameramerk kun je het beste kiezen? RMEtech, dé camera specialist van Nederland, adviseert je over de oplossing die aan al je wensen voldoet. Ook met de installatie van het nieuwe camerasysteem helpen we je graag.

 

Welk merk camerasysteem?

Er zijn heel veel verschillende camerasystemen verkrijgbaar. Bij RMEtech kunnen we allerlei systemen leveren. Op basis van onze ervaring hebben we bij nieuwe camerasystemen een voorkeur voor Bosch (Europees merk) en Avigilon Alta uit de Verenigde Staten. Deze merken beschikken over zeer geavanceerde AI functionaliteiten (camera’s met kunstmatige intelligentie).

Camerasysteem Bosch

Bosch is al jaren een topspeler in de markt van camerabeveiliging. De camerasystemen van Bosch kunnen met hun ‘IVA’ en ‘EVA’ (Intelligent Video Analytics & Essential Video Analytics) zeer betrouwbaar beelden beoordelen. De camera’s zijn van zodanig kwaliteit dat ze zelfs bij weinig onderhoud onder zeer zware omstandigheden kunnen blijven werken. Denk aan offshore, voedingsindustrie, koelcellen enz.

Camerasysteem Avigilon Alta

De camerasystemen van Avigilon Alta, ook bekend als AVA Security kun je zonder te overdrijven baanbrekend noemen. Ze zijn volledig cloud gebaseerd, zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van slimme software. Vanwege het hoge niveau van betrouwbare beeldbeoordeling en beeldverwerking worden de camerasystemen van Avigilon Alta onder meer veel ingezet in winkelcentra.

Intercom-Appartementen-1

Inzet slimme camera’s

Met het slimme platform van Avigilon Alta kun je heel makkelijk ‘heat maps’ maken van je winkel. Zo zie je razendsnel waar mensen het meest naar zoeken en kun je bijvoorbeeld winkeldiefstal voorkomen. Ook passen we het slimme camerasysteem vaak toe bij opdrachtgevers die willen registreren als er iemand binnenkomt om op die manier de bezetting te tellen. Dat is bijvoorbeeld handig bij een openbaar zwembad of een evenement. De Aviglion Alta camera’s zijn ook in staat om achteraf te zoeken naar een persoon, auto of object zelfs bewegend of stilstaand.

Vrijblijvend advies over camerasysteem

Wil je meer weten over de detectiemogelijkheden van slimme camera’s? Of twijfel je over een nieuw camerasysteem aanschaffen? Neem contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen bij jou op locatie direct adviseren over de meest passend oplossing.