RMEtech: dé specialist in slimme camerasystemen

Steeds meer ondernemers kunnen erover meepraten: slimme camerasystemen bieden veiligheid en gemak. RMEtech uit Ede (Gelderland) is uitgegroeid tot dé cameraspecialist van Nederland. We adviseren, installeren en monitoren. Waarmee kunnen we jou helpen?

Reviews

★★★★★

Ik ben een particulier die slechts 1 camera heeft afgenomen. Niettemin werd en word ik zeer persoonlijk en goed behandeld.

Ook na een paar maanden een probleempje, even appen, binnen no time een duidelijk en helpend antwoord waardoor het probleem opgelost was.

Roberto is, zoals zijn website ook zegt, De cameraspecialist!

★★★★★

“RMEtech heb ik zeer positief ervaren, fijn in communicatie en denkt graag mee. Ook flexibel qua planning wat ik prettig vond. Prijstechnisch hebben ze ook mijn voorkeur. ik ga zeker weer in contact met hen bij een volgende klus.”

★★★★★

“Een echte vakman! Betrokken, professioneel en problemen worden snel opgelost. We zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Roberto en bevelen hem van harte aan!”

★★★★★

“Als gebruiker van de producten van RMEtech ben ik zeer tevreden! Met maar liefst 22 camera’s en systeem draait alles op en top.

Als er iets is met de camera’s of dergelijke kan er altijd telefonisch contact opgenomen worden en wordt er gelijk actie ondernomen.

Kortom: een hele tevreden gebruiker!”

★★★★★

“Prachtige werkzaamheden geleverd in zowel mijn huis als in mijn sportschool! Komt zijn afspraken na, komt optijd en staat altijd voor je klaar! Aanrader!”

Jarenlange ervaring

RMEtech is een initiatief van Roberto Merkens. Hij volgde diverse opleidingen in de beveiligingstechniek en deed in binnen- en buitenland een schat aan kennis en ervaring op. Met het team van RMEtech is hij dagelijks druk met cameraprojecten. We installeren nieuwe systemen en maken bestaande camerasystemen slimmer.

Echte specialist

Als cameraspecialist beschikt RMEtech over alle diploma’s voor projecterings- en installatiedeskundige VSS (Video Surveillance Systemen). Een garantie voor professioneel advies en een hoogwaardige installatie. Ook zijn we – vooruitlopend op eisen die eraan zitten te komen – al bevoegd om systemen te certificeren.

Persoonlijke aanpak

RMEtech combineert technische kennis met de kennis van camerasystemen. Onze werkwijze kenmerkt zich door heldere communicatie, flexibele oplossingen en een persoonlijke aanpak. Het resultaat: professionele camerasystemen die voldoen aan alle specifieke wensen van jou als opdrachtgever.

Advies, installatie, monitoring

Als cameraspecialist gaat onze dienstverlening veel verder dan zomaar wat camera’s ophangen. Op basis van je wensen, adviseren we de allerbeste oplossingen. Passend bij je budget. Ook na de installatie kun je op RMEtech rekenen voor monitoring, inspecties en onderhoud.

Overal perfecte beeldkwaliteit

Camera’s moeten altijd werken en perfecte beelden leveren. Daarom werken we bij RMEtech uitsluitend met camera’s van A-merken en blijven we de kwaliteit van de beelden ook na de installatie preventief monitoren. Waar nodig, grijpen we meteen in.

Kennismaken?

De intelligente camerasystemen van RMEtech draaien onder meer bij autogarages, transportbedrijven, recreatiebedrijven, zorginstellingen en productiebedrijven. Ze houden inbrekers op afstand, voorkomen grote schade bij brand en nemen mensen werk uit handen. Plukt jouw bedrijf binnenkort ook de vruchten van een slim camerasysteem? Ben je nieuwsgierig naar wat cameraspecialist RMEtech voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.