Camerasystemen

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Veiliger en efficiënter werken? 

RMEtech uit Ede maakt het mogelijk met geavanceerde camerasystemen. We adviseren, installeren en monitoren en zorgen overal voor perfecte beeldkwaliteit. Als camera specialist helpen we dagelijks ondernemers met nieuwe camerasystemen en het slimmer maken van bestaande camerasystemen.

 

Voorbeelden van waar onze camerasystemen draaien

  • winkels
  • autogarages
  • transportbedrijven
  • zorginstellingen
  • productiebedrijven
  • recreatiebedrijven
Intercom-Appartementen-1

Nieuw camerasysteem aanschaffen

Bij een nieuw camerasysteem aanschaffen komen er veel vragen op je af. Welk merk? Welke detectiemogelijkheden? Hoe kun je de beelden analyseren? De projecteringsdeskundige van RMEtech heeft alle antwoorden. We helpen je graag aan het nieuwe camerasysteem dat aan al je wensen voldoet en past bij je budget.
Meer informatie

Bestaand camerasysteem verslimmen

Is je bestaande camerasysteem toe aan een upgrade? Dankzij RMEtech profiteer je snel van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van videoregistratie, beeldanalyse, cloudopslag en alarmeringen. We maken daarvoor gebruik van de meest geavanceerde AI software en Video Management Systemen ter wereld. Ook jij zult ervaren hoe een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je open gaat.
Meer informatie

Meer informatie

Toe aan een upgrade van je camerasysteem maar weet je niet wat er mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.