Video AI Platform

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Ruime ervaring

RMEtech heeft veel ervaring met de integratie van Video AI software (Vaidio) in nieuwe en bestaande camerasystemen en kunnen ons daarom specialist noemen op dit gebied. Vaidio is een geavanceerde oplossing voor videobewaking en beveiliging. Dankzij kunstmatige intelligentie en machine learning is het mogelijk om verdachte of afwijkende activiteiten te herkennen en automatisch alarm te slaan bij mogelijke bedreigingen.

Zeer betrouwbaar

Video AI Analytics kan worden geïntegreerd in verschillende toepassingen, zoals beveiliging, crowd control, verkeersmanagement en toegangscontrole. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde beeldanalyse- en verwerkingstechnologieën om beelden te interpreteren en afwijkingen te signaleren. Het biedt complete en geavanceerde beveiliging voor bedrijven, organisaties en overheden met een zeer hoge betrouwbaarheidsgraad van boven de 99%.

Bespaar kosten

Vaidio detecteert, analyseert en alarmeert. Dankzij de Video AI Analytics neemt het camerasysteem je als ondernemer veel werk uit handen. Een keuze voor Vaidio is een keuze voor kostenbesparing en meer efficiëntie.

Video AI Platform Vaidio

Vaidio voor bestaande camerasystemen

Een groot voordeel van Vaidio is dat de slimme software voor Video AI Analytics merkonafhankelijk is. De software is dus ook te gebruiken is bij bestaande camerasystemen. In de meeste gevallen hoef jij je camera’s dus niet te vervangen om van de nieuwste technieken te kunnen profiteren.

Vaidio is geschikt voor IP en coax camera’s, digitaal en analoog. Bij bestaande camerasystemen plaatsen we een server op locatie. Deze is noodzakelijk om de beelden lokaal te kunnen beoordelen en acties uit te kunnen voeren.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze cloudoplossing. Dan betaal je een lage maandelijkse bijdrage voor het gebruik van onze server in een Nederlands datacenter. Je bespaart op investeringskosten, stroomverbruik en onderhoud.
Een eigen server aanschaffen kan prijstechnisch aantrekkelijk zijn vanaf acht camera’s.

RMEtech cameraspecialist

Zoek je een betrouwbare specialist om je videobewaking te optimaliseren? Ga in zee met een specialist op dit gebied, alleen dan kan het optimaal gaan werken. Neem contact op met de projecterings- en installatie deskundige VSS (Video Surveillance System) van RMEtech. Dat kan geheel vrijblijvend.