Bestaand Systeem

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Bestaand camerasysteem slimmer maken

De ontwikkeling van camerasystemen gaat razendsnel. Wekelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij. Heb je een bestaand camerasysteem, maar wil je toch maximaal profiteren van de nieuwste mogelijkheden? RMEtech helpt je graag om je bestaande camerasysteem slimmer te maken. Kies ook voor een hoger niveau van beveiliging en meer efficiëntie.

Beheer je beelden met een VMS systeem

Een Video Management Systeem (VMS) verhoogt het gebruiksgemak en helpt je om de mogelijkheden van je intelligente camerasysteem optimaal te benutten. Een VMS bestaat uit een server en software, die al je data kan verwerken en interpreteren.

Voortaan zijn alle camera’s en gebruikers vanuit één dashboard te beheren, maak je nieuwe videowalls aan en zijn de camera’s nog makkelijker te bedienen. De beelden bekijk je waar je ook bent op je telefoon, tablet of pc. Lampen aan bij ongewenst bezoek, geluid afspelen om af te schrikken of alle ramen en deuren afsluiten? VMS maakt het mogelijk. We implementeren daarvoor de slimme software van Netwerk Optix (bijvoorbeeld Nx Witness).

AI camerasoftware toepassen

Met ’s werelds meest geavanceerde AI software (kunstmatige intelligentie) maakt RMEtech je bestaande camerasysteem snel slimmer. We maken daarvoor gebruik van het Video AI Platform, onderdeel van het Vaidio platform. Alle detectiemogelijkheden staan tot je beschikking. Voortaan is het bijvoorbeeld mogelijk om specifieke objecten te herkennen en te volgen, zoals personen, voertuigen en dieren. Ook kunnen we slimme alarmeringen instellen. Maar zo zijn er nog veel meer toepassingen.

Het slimmer maken van je bestaande camerasysteem met het Vaidio platform is laagdrempelig en betaalbaar. Naast eenmalige installatiekosten investeer je maandelijks een bedrag voor de software. Het gebruik van de intelligentie voor bestaande camera’s werkt op licentiebasis. Je betaalt een vast bedrag per maand per camera en per functie, op basis van gebruik.

Intercom-Appartementen-1

Cloudoplossingen camerasysteem

Een server is onmisbaar bij het verslimmen van een bestaand camerasysteem met het Vaidio platform. Je kunt de server zelf aanschaffen of bij RMEtech een server huren in de cloud. De voordelen van een server huren:

  • Geen hoge investeringskosten
  • Altijd up-to-date
  • Geen extra stroomvreter
  • Geen eigen serverruimte nodig
  • Nederlandse server, er gaat geen data de grens over

Vrijblijvend advies over camerasysteem

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bestaande camerasysteem slimmer te maken? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen je graag mee in onze oplossingen.