LIJNDETECTIE EN REGIODETECTIE

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Lijndetectie en regiodetectie camera’s

De veiligheid op de werkvloer vergroten, efficiënter werken en kosten besparen. RMEtech maakt dit ook bij jou graag mogelijk met de inzet van intelligente camerasystemen. Lijndetectie en regiodetectie zijn voorbeelden van hoe je met geavanceerde camera’s en kunstmatige intelligentie de bedrijfsvoering kunt optimaliseren en werknemers en klanten kunt beschermen.

Lijndetectie

Lijndetectie is een handige functie waarmee de camera automatisch een lijn kan detecteren en kan waarschuwen wanneer een persoon of object deze lijn overschrijdt. Dit is bijvoorbeeld handig bij slagbomen, een inrit, loopvakken, een hek of een kwaliteitscontrole tijdens een productieproces. Het is dankzij lijndetectie ook mogelijk om een beveiligingscamera alleen te laten registreren als een ‘lijn’ wordt gepasseerd of als een voertuig tegen het verkeer inrijdt.

Regiodetectie

Regiodetectie waarschuwt wanneer er beweging in een bepaald gebied wordt gedetecteerd. Dit kan nuttig zijn voor beveiliging in grote openbare ruimtes of een specifieke productielijn in een fabriek. Andere veelgebruikte toepassingen zijn kentekenkoppeling bij een parkeervak en bezetting controles, bijvoorbeeld bij een laaddock.

Lijndetectie en Regiodetectie

Hoe werkt een slim camerasysteem?

Een intelligent camerasysteem bestaat uit camera’s en een Video Management Systeem (VMS) dat gebruikmaakt van Video AI Analytics (Vaidio). Dankzij kunstmatige intelligentie en machine learning is het mogelijk om verdachte of afwijkende activiteiten te detecteren en automatisch alarm te slaan bij mogelijke bedreigingen. Via de mobiele telefoon, tablet of pc heb je altijd en overal toegang tot de beelden.

Lijndetectie bij verouderd camerasysteem

Lijndetectie en regiodetectie zijn zeer breed toepasbaar. Is je camerasysteem niet meer helemaal up-to-date? Geen probleem, ook dan kan je met hulp van RMEtech in 99 procent van de gevallen gebruik maken van lijndetectie en regiodetectie. We upgraden je camerasysteem met VMS en Vaido en je krijgt direct toegang tot alle geavanceerde mogelijkheden.

Meer weten over slimme camera’s?

Ben je benieuwd wat intelligente videocamera’s met lijndetectie en regiodetectie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of ben je nieuwsgierig of jouw bestaande camerasysteem een slimme upgrade kan krijgen? Neem vrijblijvend contact op met RMEtech voor een kennismaking en persoonlijk adviesgesprek.