Video AI Software

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Video AI Software maakt camera’s slim

Wil je ook het maximale uit je camerasysteem halen? RMEtech maakt je camera’s super slim en gebruiksvriendelijk met kunstmatige intelligentie en machine learning. We integreren een krachtig Video Management Systeem en Video AI Analytics in je nieuwe of bestaande camerasysteem.

Video Management Systeem

Een Video Management Systeem is één overzichtelijk platform om alle beelden te bekijken, beheren en analyseren. Via pc, mobiele telefoon of tablet heb je altijd realtime toegang tot de beelden dankzij de video management software. Zo weet je precies wat er op locatie gebeurt en kun je waar nodig snel actie ondernemen.
Meer informatie

Video AI Analytics

Video AI software (Vaidio) maakt gebruik van geavanceerde technologieën om beelden te analyseren en afwijkingen te detecteren. Dit betekent dat het systeem in staat is om verdachte activiteiten te herkennen en automatisch alarm te slaan bij mogelijke bedreigingen.
Meer informatie

Video AI Software

Dit kunnen slimme camera’s

Een camerasysteem dat is voorzien van VMS en Video AI Software is breed inzetbaar.
Enkele voorbeelden:

– Beveiliging

Beveiligingscamera’s herkennen verdachte activiteiten in een gebied, bijvoorbeeld als onbevoegde personen een terrein betreden. Ook worden deze camera’s vaak ingezet in de procesindustrie om het productieproces te monitoren en waar nodig automatisch een melding te geven.

– Brand- en rookdetectie

Intelligente camera’s zijn in staat om brand en rook vroegtijdig te signaleren.

– Objectdetectie

Het videosysteem detecteert mensen, voertuigen of dieren in een bepaald gebied. Deze toepassing is breed inzetbaar. Denk aan winkels, zorgcentra en agrarische bedrijven.

– Gedragsanalyse

Het camerasysteem analyseert het gedrag van personen of objecten in een videobeeld, zoals bewegingspatronen, interacties en activiteiten.

– Verkeersanalyse

Camera’s tellen en analyseren het aantal voertuigen, geven een melding bij files en herkennen verkeersongevallen. Of bijvoorbeeld controle op de aanwezigheid van mensen bij het bedienen van een brug of sluis.

Advies over slimme camera’s

RMEtech levert, installeert en beheert slimme camerasystemen voor ondernemers in heel Nederland en daar buiten. Nieuwsgierig naar hoe een camera systeem, VMS en Video AI Software jouw bedrijf verder kan helpen? Neem contact op met de specialisten van RMEtech voor een vrijblijvend gesprek.