Camera huren

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Intelligente beveiligingscamera huren

Een intelligente beveiligingscamera huren? Bij RMEtech, dé cameraspecialist van Nederland, bieden we verschillende mogelijkheden. Bij ons kun je bijvoorbeeld videocamera’s huren die zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals lijn- en regiodetectie, brand- en rookdetectie en gezichtsherkenning. We hebben een ruim assortiment en kunnen altijd snel plaatsen.

 

Flexibele videocamera’s

Of het nu gaat om bouwplaats beveiliging of vastgoed bewaking het huren van slimme videocamera’s biedt flexibiliteit en gemak. RMEtech verhuurt uitsluitend beveiligingscamera’s van A-merken (o.a. Bosch, Dahua en Axis) en regelt alles van A tot Z. Ervaren technici zorgen voor de installatie en configuratie van de camera’s op locatie. De camera unit zijn gemakkelijk te verplaatsen en opnieuw te configureren als de beveiligingswensen veranderen.

Intercom-Appartementen-1

Beveiligingscamera’s huren of kopen?

Een beveiligingscamera kopen of huren? Dit is een vraag die je jezelf ongetwijfeld al hebt gesteld. Het voordeel van beveiligingscamera’s huren is dat je lekker flexibel bent en minder hoeft te investeren. Ideaal voor de korte termijn, bijvoorbeeld bij tijdelijke dreiging, evenementen of als tijdelijke vervanging van een defecte camera. Als je er zeker van bent dat je beveiligingscamera’s jarenlang wilt inzetten is een camerasysteem aanschaffen doorgaans aantrekkelijker. RMEtech adviseert je graag over de oplossing die past bij jouw specifieke wensen en budget.

AVG-proof camerabeelden

Bij RMEtech verhuren we uitsluitend intelligente camera’s die AVG-proof zijn. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese privacywetgeving. Beelden van bezoekers en werknemers worden zorgvuldig opgeslagen en vertrouwelijk behandeld.

 

Camerabeelden monitoren

Naast advies en installatie biedt RMEtech 24/7 technische ondersteuning en monitoring voor de gehuurde intelligente videocamera’s. Je kunt de beelden zelf monitoren of kiezen voor aansluiting op onze meldkamer. Dankzij de ondersteuning werkt het beveiligingssysteem altijd optimaal en kun je snel reageren op eventuele bedreigingen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om beveiligingscamera’s te huren? Twijfel je tussen kopen of huren of wil je direct videocamera’s huren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.