Intercom

Renovatie

Zelfs in geval van pech, kunt u bellen met RMEtech!

Zo bleek nu dat vervangen niet altijd de enige optie is.

Inmiddels één jaar geleden zijn wij benaderd vanwege problemen met de intercom installatie in een appartementencomplex met 9 appartementen. Sinds de bouw in 2010 is het intercom systeem niet optimaal geweest en zelfs aanzienlijk verslechtert in de loop der jaren. Eerdere bezoeken van de oorspronkelijke installateur heeft in het verleden geen resultaat opgeleverd en deze wist nog enkel een compleet nieuw systeem aan te bieden.

Werkzaamheden

Op dat moment zijn wij gevraagd voor een second opinion. Ter plaatste bleek de installatie erg slordig te zijn aangelegd en meerdere ontwerp fouten zoals een niet vorstvrij Buitenpost. Ons advies was dus om de fouten op te lossen en op te knappen om zo een betrouwbaar installatie te creëren.

Inmiddels zijn we bijna één jaar later en blijkt de opknapbeurt zijn werk te hebben gedaan. Sinds dien werkt het systeem naar behoren en is de verbinding luid en duidelijk.

Intercom-Appartementen-3
Intercom-Appartementen-2

 

Dit was voor ons weer de bevestiging dat een storing zoeken en oplossen niet altijd zo van zelf sprekend is. Hiervoor is een installateur nodig die zijn vak verstaat en in staat is te begrijpen hoe de systemen werken en aan elkaar gekoppeld zijn.

Dit gaat verder dan alleen maar + op + en – op – en daar wil RMEtech zich onderscheiden in de markt. Door echte kennis van elektrotechniek, besturingstechniek en ICT zijn wij in staat vele systemen te begrijpen, ontwerpen, installeren en onderhouden zodat uw installatie lange tijd mee gaat.

Intercom-Appartementen-1