Joustra Stoelverzorgers

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op

Joustra Stoelverzorgers

Van opslag naar werkplaats dankzij RMEtech.

Voor Joustra stoelverzorgers uit Steenwijk hebben wij een complete ombouw verzorgt van een bestaand opslag gebouw naar volledig uitgerust werkplaats met 14 werkplekken te Harderwijk.

De uitdaging was om binnen 1,5 maand volledig opleveren, lukt dat? Natuurlijk, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Om dit te halen was van groot belang om een goed plan te maken en het werk goed te verdelen. Dat hebben we gedaan in samenwerking met de klant, onze vaste partners en andere onderaannemers.

Werkzaamheden

In de aannemingsfase zijn wij er actief bij geweest in het adviseren van alle taken van de verbouwing. Uiteindelijk hebben we de complete elektrische installatie, verlichting* montage en betimmering uitgevoerd en het resultaat mag er zijn.

Ruim op tijd hebben we de installatie kunnen opleveren en kon de klant gelijk starten met zijn werkzaamheden.

*verlichting is geleverd door klant zelf.

Joustra Stoelverzorgers
Joustra Stoelverzorgers 2

 

Joustra Stoelverzorgers

Bron: https://www.joustrastoelverzorgers.nl

Joustra Stoelverzorgers heeft een duidelijk sociaal karakter. Enerzijds door stoelen een duurzaam leven te geven, anderzijds door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om zich binnen het bedrijf te ontwikkelen en te ontplooien.

Een sociale onderneming waar geld verdienen niet het hoofddoel is, maar slechts een middel om maatschappelijk doel te realiseren. Om te laten zien dat we over deskundige en goed opgeleide medewerkers beschikken, zijn we een Erkend Boris Leerbedrijf. Door onze medewerkers in eigen huis op te leiden, waarborgen we de kwaliteit van het werk.

We zijn nu bijna één jaar verder maar nog steeds aan het genieten van de extra ruimte en prettige werkomgeving. Het blijft top hoe vlot RMEtech toen geschakeld heeft zo rond de kerstdagen om dit te realiseren.

Henry Joustra

Owner, Joustra Stoelverzorgers

Joustra Stoelverzorgers 1