Bij RMEtech zijn we trots om een erkend leerbedrijf te zijn, gecertificeerd door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die SBB stelt voor de begeleiding van studenten in het beroepsonderwijs.

Wat is SBB?

SBB speelt een cruciale rol in het beroepsonderwijs door te zorgen voor een goede aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven. Zij erkennen en begeleiden leerbedrijven die studenten in de praktijk opleiden. Hierdoor krijgen studenten de kans om waardevolle werkervaring op te doen en hun theoretische kennis in de praktijk te brengen.

Waarom kiezen voor een erkend leerbedrijf?

Als erkend leerbedrijf bieden wij studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen in een professionele omgeving. Bij ons krijgen zij:

  • Begeleiding van ervaren vakmensen: Onze medewerkers zijn getraind en beschikken over de juiste kennis en ervaring om studenten te begeleiden.
  • Een leerzame werkplek: Wij zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin studenten hun talenten kunnen ontdekken en verder ontwikkelen.
  • Ervaring in de praktijk: Studenten krijgen bij ons de kans om aan echte projecten te werken, wat hen voorbereidt op een succesvolle carrière in hun vakgebied.

Onze functies

Technicus elektrotechnische installaties in gebouwde omgeving

De technicus elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving handelt adequaat bij werkzaamheden die uitgaan van onjuiste veronderstellingen die leiden tot onveilige situaties. Hij werkt uit zichzelf volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hij ziet erop toe dat andere medewerkers dat ook doen. Hij heeft een klantvriendelijke houding en een proactieve communicatie met klant, medewerkers en onderaannemers. Hij doet zijn werk in een wisselende en wel herkenbare woning- en utiliteitsbouwomgeving. Bij het uitvoeren van onderhoud werkt hij op locatie.

Technicus Engineering

De Technicus engineering werkt op een afdeling engineering of in de uitvoering. Hij/zij werkt opdrachten of ideeën uit voor producten, systemen en/of installaties. Hij/zij maakt een tekeningpakket voor de toepassing, overlegt met de opdrachtgever en werkt het ontwerp uit met bijbehorende materiaalkeuze en kostenberekening. Het uitgewerkte ontwerp wordt als karwei of project uitgevoerd, waarvoor de
technicus mensen en middelen inplant. Daarnaast kan hij/zij producten, systemen en/of installaties opleveren, evalueren, verbetervoorstellen doen en beheer- en gebruiksprocedures opstellen en onderhouden. Hij/zij werkt onder andere in de industrie of de dienstverlening. Of bijvoorbeeld bij een onderhouds- en servicebedrijf in het werkgebied metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of smart industry

Benieuwd wat rmetech kan betekenen voor jouw loopbaan?

Neem contact op

 

 

+31 318 41 22 59